duminică, 30 august 2009

Muzeul Florean 3






tema mail art: foto

Muzeul Florean 3

Tema mail art 3: foto

Muzeul Florean 2

tema mail art 2: portret

Muzeul Florean 1

Invitatie la Expozitia de mail art initiata de Muzeul Florean / BM, curator Mircea Bochis.
tema mail art: ROZ

Logotip plagiat !

Logotipul initial apartine unei firme finlandeze ce produce scaunelul jucarie " pony", conceput de designerul Eero Aarnio in 1970. Lopatica de campanie poloneza este ulterioara fiind cumparata anul asta, asa ca e clar ca logo-ul e furat.



Am mai gasit asa ceva la firme mari, dar nu am fotografii cu dovezile: doua litere N [arial] suprapuse la 90 de grade pe o serie de produse Rotring si ulterior acelasi simbol plagiat de Neoset.

trimestrul 2


#2 "Light like XTC", asta este reactia mea la modul in care statul romanescoid si-a asmutit organele de control fiscal asupra mea si in mod "inevitabil" asa cum au zis ei, nu voi scapa fara o amenda. Chiar daca toate sunt in regula, "noi trebuie sa strangem bani la buget asa ca nu veti scapa fara minim 600 lei". Ei bine, au fost 700 lei pe care i-am decartat pentru ca ei sa-si poata plati incompetenta. Jalnic guvern. Rusine !

sâmbătă, 29 august 2009

timestrul 2

Pe zona de vizual, am expus intr-o expozitie colectiva 2 lucrari la Galeria de Arta / BM printre diferite "explozii de verdeata" si floricele cu tematica super comunistoida " surasul primaverii".frumos.

#1 "over the rainbow".